Friday, October 10, 2014

Crveni tepih u Beogradu

Magazin Story je organizovao svoju tradicionalnu žurku za poznate. Iako je tema večeri bila "kabare", skoro niko od prisutnih nije ispunio zadati "dress code".

Ja sam pregledala mnoštvo slika sa ovog događaja, i moj opšti utisak je da bez obzira na to što je bilo jako fino obučenih dama, crveni tepih je bio poprilično konfuzan. Neke zvanice su došle sasvim ležerno obučene, dok su neke druge bile, što bi Englezi rekli, "overdressed". Primer ovih poslednjih su Nataša Bekvalac i Nina Badrić.

Ja ću se skoncentrisati na one toalete koje su se meni najviše dopale. Žao mi je što ne znam imena svih ličnosti, ali ovde je reč o odeći, pa to i nije tako bitno.

Titulu najbolje obučene dodeljujem voditeljki i novinarki Oliveri Kovačević, koja je izgledala sjajno i  pritom ispoštavala temu večeri. Posebno je zadivljujući njen izbor cipela. Naime, voditeljka se nije odlučila za klasične crne salonke. Bele cipele sa klasičnim kaišem i crnim metalnim špicem su pun pogodak.


Druga najbolja obučena dama, po mom mišljnju, bila je Grandova zvezda i kako čujem jedna od najpopularnijih estradnih ličnosti, Rada Manojlović. Radu znam kao bivšu devojku Milana Stankovića, i njen stil mi se nikada nije nešto posebno dopadao. Ona me je demantovala na najbolji mogući način ovom klasičnom, modernom i seksi kombinacijom. Posebno me raduje što se odlučila za neutralnu šminku i decentnu upotrebu asesoara. Manje je više, i ona je to iskoristila. Ja bih, naravno, samo dodala neku narukvicu ili prsten.


Treća najbolje obučena dama bila je manekenka Tamara Paunović koja se pojavila u prozirnoj bluzi od crne čipke, koju je iskombinovala sa klasičnim salonkama i romantičnom suknjom na tufnice do ispod kolena. Ova kombinacija verovatno nije po ukusu većine, ali ja volim kada se neko usudi da "izađe iz svoje komforne zone" i eksperimentiše sa pomalo neobičnim kombinacijama. Svaka čast! To mogu samo samouverene žene. U celoj kombinaciji najmanje mi se dopada srebrna ili bela torbica, koju bih ja zamenila ili klasičnom crnom iste veličine ili možda crvenom da se slaže uz šminku.Nažalost, većina zvanica se opredelila za crnu boju, te ne treba da čudi da su moja tri omiljena izgleda u istoj boji.

Sledeće dame su takođe jako lepo izgledale, i one su bile retki izuzeci kada je izbor boja u pitanju. Poseban kompliment za Sanju Marinković koja uvek divno izgleda. Pratilja popularnog Nigora je bila pravo osveženje za oči u jednoj ležernoj i romantičnoj limun žutoj kreaciji.Nina Badrić, Nataša Bekvalac i Ana Stanić, su shodno statusu zvezda koji uvažavaju, izgledale besprekorno elegantno, samo, ponavljam, možda previše glamurozno za ovu priliku. Mnogi će naravno reći da izgledati glamurozno ne može biti nešto loše, ali je ovaj događaj bio više koktel nego gala.

Nina je izgledala zanosno u haljini antičkog kroja kraljevsko plave boje. Prvi put je vidim sa ovako dugom kosom. Sve je za desetku, samo što je ovaj model bio popularan pre nekih četiri do pet godina. Sa druge strane, Nataša Bekvalac je bila obučena u belo, i da bi sprečila tzv. efekat mlade, odlučila se za srebrne dodatke. Mnogima se njen stajling izuzetno dopao, meni baš i ne. Čini mi se da ju je ova bela pojela, a i oblik haljine čini je više tetkastom nego zgodnom. No, kako rekoh ranije na hrabrosti i riziku se mora čestitati. Ovo je sigurno jedna od haljina koju ćemo pamtiti iz 2014. Haljina je delo Mihana Momose.
Ako želite da pogledate više fotografija, pratite link za časopis Story: http://www.story.rs/foto/crveni-tepih/45209-story-celebrities-only-party-2014-glamurozna-no-u-hotelu-moskva.html


photo credit: story.rs

No comments:

Post a Comment